Banner
NOTA: Cererea trimisa pe acest formular va fi prioritizata!!

Politica de confidentialitate

SC GATI TITAN IMPEX SRL, denumita generic in cele ce urmeaza Gati, in calitate de autor/proprietar/administrator al site-ului www.termopane-gati.ro respecta caracterul privat si securitatea informatiei furnizate de client atunci cand utilizeaza acest site, inclusiv a datelor cu caracter personal.

In conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private, SC GATI TITAN IMPEX SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate mai jos, datele personale pe care ni le furnizati.

SC GATI TITAN IMPEX SRL se obliga sa pastreze confidentialitatea datelor personale furnizate de dumneavoastra prin intermediul site-ului www.termopane-gati.ro,  prin efectuarea de comenzi online, asa cum prevad dispozitiile Legii 677/2001 cu modificarile ulterioare privind protectia datelor personale.

SC GATI TITAN IMPEX SRL. poate colecta de la dumneavoastra date cu caracter personal dar numai cu acordul dumneavoastra si daca ni le furnizati voluntar.

Daca nu doriti ca datele dumneavoastra sa fie colectate va rugam sa nu ni le furnizati.

Daca doriti ca datele dumneavoastra personale sa fie actualizate sau scoase din baza de date, ne puteti notifica oricand acest lucru la urmatoarea adresa: comercial@gati.ro .

Feedback
SC GATI TITAN IMPEX SRL ofera posibilitatea utilizatorilor site-ului de a trimite comentarii, intrebari si sugestii. Orice informatie care este trimisa prin intermediul formularelor de contact va fi folosita tinand cont de dreptul la confidentialitate si la imagine al persoanelor.

Utilizarea datelor cu caracter personal.

Datele dumneavoastra cu caracter personal vor fi utilizate doar cu scopul pentru care le-ati furnizat firmei.

Modificarile politicii de confidentialitate

SC GATI TITAN IMPEX SRL isi rezerva dreptul de a actualiza prezenta Politica de Confidentialitate. Accesarea Site-ului si/sau utilizarea Serviciului in urma acestor schimbari semnifica acceptarea obligatorie de catre dumneavoastra a schimbarilor survenite.

Prin accesarea si utilizarea acestui Serviciu si a comunicarii electronice cu noi, ati luat la cunostinta si sunteti de acord sa ne permiteti procesarea informatiilor dumneavoastra personale.

 

Banca Transilvania
Completeaza formular
Bifeaza un termen de incepere al lucrarii
Imediat
1-3 luni
mai mult de 3 luni
sunt inetersat doar informativ
NOTA: Datele tale sunt confidentiale!
Parteneri

Contact

SC GATI TITAN IMPEX SRL
Reg.Com: J40/7302/2005
CUI: 17500817
Orange:
Orange:
Email: nettradeconcept@gmail.com

Fix: 0371.429.806
Adresa: Str. Furnalului nr 14, sector 5, Bucuresti

Politica de cookies
Politica protectia datelor cu caracter personal
SUNA ACUM la 0736.979.448